my website
dashboard | Facebooker

Tuesday, March 29, 2011

Maaf Sahabat , Sbb Aku Menyakitimu

1st i want to say thank you to all my friends :) terima kasih weh sbb even aku
buat jahat sama korang.korang masih bg aku peluang .
utk aku berkawan dgn korang,yes ,mmg org mcm korang takkan aku jmpa
lagi sbb korang laa yg paling paling specaial in my life, but , now sbelum
kte semua berpecah lebih baik aku mengunur kan diri aku terlebih dahulu ,
di sini aku ingin mengucap ribuan terima kasih sbb byk membantu aku
dlm keadaan aku ssah mahupun snang , aku tak akn pernah , lpekan
jasa korang semua , sbb korang byk mmbantu aku MELO,DEAN,AFY
,ECHAL,FERRA,SARA,SOLL,ABEN,HELMI,AFIZ,FARED, 
YURY.korang memahami aku , bila aku dlm keadaan sedih , yes ,
even korang byk buat aku sentap , then sakitkan hati aku,
especially , aku ta hbis2 gadoh dgn MELO kan , aku ta simpan dlm 
hati pon laa,aku buang je :) and buatbodoh je :) uallss , aku harap korang pandai,
jge diri korang , aku syg korang , aku cinta korang , mmg persahabtan kte sgt
sgt penting :) tp skrg nie aku ta paham , kenapa kenapa semua nya hampir
musnah dsebab kan masing keras kepalaa , tanak minx maaf antare satu sma
lain , emm , biala segala d tngn ALLAH, dan takdir jugaa yg menentukkan kite ,
aku takkan dan ta pernag lupa weh mse kite karaoke suare afy mcm mne plak
kan , then , lpk QB begodo nan adik2 . then lpk BB , gossip . arrghh
genting highlands , PD , cardogan . argghhh :) aku rindu semua nie ,
korang semua ade igt semua ni , erm , aku na hubungan kite semua
mcm dlu weh , aku skrg buntuh dgn hidup aku ,sbb perjalanan hidup
aku mash panjang weh , aku pon belum lg berfikiran matang
skrg ni aku dah suka dgn kawan aku sendiri weh , akusedih sgtsgt .
tp aku skrg ni cm fikir na enjoy mls na fikir laa . semuanya boleh buat aku jd
gila , aku mls laa :) aku kne berfikiran negative , sbb laki yg aku suka ni ,
hak org :) aku ta boleh mengambil nya :) aku syg kwn aku sgt sgt :)
yes aku faham A kau boleh syg aku as friend :) tak boleh lebih ,
sbb kite tidak dtakdirkan pon , hahhaa , sahabat semua , aku harap
satu hari nnti korang semua akn succes dlm bidang yg korang ceburi
aku sentiase doakan korang , begitu jugaa dgn family aku ,
even aku marah dorang mcm mne pon :)
lps ni aku na buku baruu , aku na cari dunie sebenar aku dan
aku na kejar cita2 dan kerjaya aku , aku dh penat na hidup dlm kegelapan
mahupun sosial dan songsang ) skrg aku berada ke jln yg salah , aku sedih dgn dri
aku sendiri sahabat , kdg2 aku malu utk brdepan dgn korang apabila aku sudah
melakukan sesuatu kesilapan yg besar terhadap kau , aku sedih , kdg2
aku menangis teresak2 sendirian kat dlm bilik aku , aku igt korang aku 
terase rinduu sgtsgt :) even korang fikir aku dah buang korang , sbnarnya
x laa , aku just na pergi skejap , na tenang kan fikiran aku , aku tnk korang ssah
sbb aku , nnti bila aku lpk aku diam korang ckp tak best la apelaaa
erm , aku jd cmtu pon sbb aku tgh berfikir :) ape aku hrus buat ,
utk lpekan segala mcm yg berlaku kat aku :) skrg aku sdg terfikir kan kwn aku
yg sorang nie , hidup dia penh dgn keperitan sgtgst , tp smlm aku tgk dia cbe buat2
gembira , sdgkan aku tahuu kau tak ponn weh , aku tahu kdg2 kau msti na menangis
dgn sepuasnya . dan aku taktahu kenapa harus kau yg dpt tmpt yg sebegitu perit
begini sayang :) aku nak kau sabar , semua nie ujian sbb skrg aku boleh faham
kau , sbb , cerita aku dan kau , lebih kurang same je skrg ni :) aku tanak kita semua
bermusuhan smapi bila bila kita takkan dpt org tuh weh , jodoh ta kemana syg .
u can get better than him laa :)

UALLS , AKU BUKAN BUANG KORANG . 
CUMA AKU NA TENANG KAN MINDA JE NAK.
LPEKAN SGALANYA :) NNTI AKU DAH OKAY  AKU
DTG CARI KORANG BALIK <3
TAKECARE SAHBAT
ILOVEYOU

Monday, March 28, 2011

Bodoh nya Aku Sbb Bole Suka Kau

Maaf "A" sbb aku boleh tersuka sama kau , aku bodoh weh ,sgtgst .
sbb kau kawan aku , aku taktahu mcm mne aku boleh jatuh hati dgn kau .
yes , 1st jumpa kau aku dah mmg ade hati dgn kau A . but beberapa lama 
kemudian perasaan tuh hilang dgn ttbe . and then mse kau lpas break dgn GF 
kau , strt mse itu perasaan suka aku dkt kau timbul balik , tp yg kali ni aku
betul betul serious . sampai aku story cerita nie kat afy org pertama , and second dean 
third fared and lastly melo . and then aku tak boleh na pendam perasaan ni lama2
sbb nnti aku yg sakit , aku buat keputtusan aku kne juga bgtahu kau , tp sebelum aku
bgtahu kau , kau dahtahu dlu dah kaan . aku rase shock gila okay , dan sgtsgt maluu kwn
aku nak minta maaf sgtsgt sbb boleh suka kan aku , lagi lagi kau nie what S right . haha
aku mls la , and then kau still lg sukaa sukaa gilaa babi sama ex kau nie .
aku sedih A sedih sgt sbb knpe aku ta PERFECT .
 aku kdg kdg marah dgn diri aku sendiri . aku sayang kau sgtsgt
mse lepak kat nasi lemak uh sentul , that time aku ta hbis2 cer about kau kat fared ,
 tp kau perasan jugaa ap yg aku buat , haha , pic kau dlm purse aku lg ,
yes , aku mmg ta pernah minx utk sukakan kau sygs ,
tapi bnda tuh tanpa drancang , ape yg aku ckp dgn kau yg aku boleh
lpekan kau tuh semuanya propa , sbb aku na sedap kan hati kau ,
maaf sbb aku tipu kay sayangs :( aku sedih wehh perit sgtsgt aku skrg
smlm aku buat tido gambar tuh . hahaa , agk annoying okay :)
 aku sgtgst suka kan kau buat mse skrg , aku ta pandang org lain.
aku berharp sgtsgt satu hri nnti kau dpt bukakan hati kau utk aku , tp aku tah kau geli doe
aku mls na pakse2 kau , sbb ape ape pon mcm aku ckp klau aku lwn nan **** skali pon
dorang menang wehh , weh A aku nak kau , im addicted to you , biala la kau budak ,
bwh umur or ape , aku suka kau , even kau nie agak merumit kan , dan agk
annoying skit , haha , aku rindu kau hari2 , aku menangis sbb kau , haha , bodoh la
aku nak kau , nak kau , nak kau :) tp skrg aku ade rse sedikit kebencian  terhdap kau
sbb td mse na blik , kau ade ckp sesuatu yg buat au marah and sentap nan kau , 
yup , skrg aku tak boleh nak 100% suka kan kau dlm 20% aku kne brnci kau ,
sbb klau aku syg kau 100% itu boleh mmbuatkan aku tak terlalu addctd on you ,
if kau nk aku BENCIKAN kau , kau buat bnda yg boleh aku benci dgn kau ,
tp aku rse lpas nie , aku ta snggup lg na berhadapan dgn kau , mahupun lepak
satu meje dgn kau , aku malu dgn diri aku weh , and aku tnk tgk muka kau
sbb itu boleh buat aku tergila kat kau and rindu kau :) biala , aku ta dpt na
memiliki kau , asl kan satu hr nnti kau bhagie , aku pon akn turut bhagie sama
kawan ttap kawan :) tapi aku ta pernah anngap kau kwn aku , aku anggap
kau mcm BF aku , and kau mmg laa bole ckp geli ape sume dgn aku ,
sbb kau takade perasaan yg mcm mne aku ade perasaan dgn kau weh ,
cub klau kau dtempat aku , kau akan rse sakit mcm aku , skrg aku tgk pon
kau sakit jugaa kan tp kau cmta fikir sgt :) sbb lelaki mmg cm tuh :) 
weh , even kau geli dgn aku , aku ttap akan suka kan kau , sampai 
kapan pun ,haha , aku harap satu hri nnti kau akn temu jodoh yg sesuai dgn kau
and then kau dan dia ada perasaan yg samaa :) baru korang bole bhagie :) 
tcre A , aku teteap SUKAKAN KAU <3 iloveyou .

soal hati dan perasaan tak blh kawal.

klu org yg u suke tu tak accept u
then die yg rugi sbb u ikhlas suke kat die
sbb soal hati tu tak dirancang
(betul kata u FAZA)

  •